Какво се крие в миналото на първата дама Десислава Радева

Десислава Радева крие трудни младежки години, за да помага на майка си се пробвала като модел
Десислава Радева не винаги е била облагодетелствана от съдбата. Тя израснала в семейство на разведени родители. Още като ученичка й се наложило да помага на майка си за семейния бюджет.

Както вече се знае амбициозната Деси е родена в Бургас. Майка й била самотен родител и трябвало да се бори с какви ли не перипетии за да я изучи.


Бъдещата президентша като девойка била с хубава фигура. Затова се пробвала като манекенка в родния си град. Въпреки, че доходите, които изкарала били повече от скромни, но затова пък я коронясали с титлата „Мис Бургас”.

Радева завършила английската гимназия в морския град. Но след нея изкарала и задължителното УПК по готварство и сервитьорство. По време на практиката си президентшата се научила да балансира с таблите, разнасяйки храна в бургаско заведение, предават от електроннното издание retro.bg.

Деси била ученолюбива и станала студентка в София. Като по време на следването си работила като барманка в Студентски град. Първите три години тя изкарала в Лесотехническия институт. После се преместила в УНСС. Където записала финанси и кредит.

Напористата млада дама смятала да гради кариера из вън страната. Но тогава се среща със Слави Трифонов. Който успял да я убеди да не емигрира. Взел я на работа в „Каналето” като офис мениджър. Години наред тя е неотлъчно до Дългия. Издига се до шефка на отдела „Връзки с обществеността” в продуцентската фирма на Трифонов. После пътищата им се разделят, но и до ден днешен не таят лоши чувства един към друг. Радева постъпва като главен асистент на генералния мениджър на „Хайнекен”. Естестено рещу по-голямо заплащане.

Публикуване на коментар

0 Коментари