Само през последните години 11 медици, които са разработили лекарства срещу болестта, са изчезнали по мистериозен начин

Според привържениците на световните загадки, единствената причина за това , е че са открили лечение за коварната болест- РАК.

Според тях лекът срещу болестта е открит от много отдавна, но фармацефтичните гиганти нямат интерес тя да бъде ликвидирана и по  всякакъв начин стопират излизането и на бял свят, т.к това би им донесло големи финансови загуби.

От друга страна , болните и техните роднини в отчаянието си са готови да повярват на всичко.

Загадъчните случаи по света се увеличават. Ето и най- известните убийства и отвличания на лекари - БОРЦИ СРЕЩУ РАКА:
Изглежда , в щата Флорида  жертвите на "фармацефтичната мафия"  са най- много през последната година. За 4 седмици 6-ма лекари са намерени мъртви, а 5-ма  изчезнали при различни обстоятелства и то след сблъсък с FDA / Управлението на САЩ за контрол на храните и лекарствата/. Според в. Вашингтон пост първият случай на мистериозна смърт е  на д-р Джефри Брадстрийт. "Въпреки, че местното шерифство е обявило смърта на на д-р Брадстрийт за самоубийство, роднините му бързо събрали 33 000 долара от онлайн дарения, за да предизвикат независимо разследване и да докажат, че той всъщност е бил убит" пише вестникът orfcvete.bg

Брадстрийт лекувал своите пациенти с Human GcMAF - вещество, което на се синтезира в  човешкия организъм. То преборва голям набор от болести , дори и паркинсон .От 1990г . има над 50 изследвания за този метод.  според сайта thefreethoughtproject.com 20 от тях показват, че лекува рак.  Повечето от пациентите, върку които експериментално е прилагал д-р Брадстрийт  са показали чудесни резултати до 19 юни 2015г , когато го намират с куршум в гърдите.  Полицията веднага заключва, че е самоубийство. Семейството му обаче твърди, че е бил  убит , а само 3 дни преди убийството му FDA  е претърсвала клиниката  и унищожила доказателствата за ефекта на субстанцията върху пациентите.  Месец преди това той съобщава , че  ще направи изявление за своите изследвания.

Съмненията в  убийство се подклаждат  и от смъртта на колегата му Николас Гонзалес, който е използвал същият метод в своите клиники. Въпреки, че той е бил в перфектно здраве и спазвал диети, които могат да предотвратят, преобърнат и дори да излекуват определени болести. Гонзалес умира от удар малко повече от месец след Брадстрийт - на 21 юли 2015 година. Резултати от аутопсията му така е не са обявени.

Мистериозно са убити или изчезват и други лекуващи рак медици във Флорида.
На 21 юни , само дни след Брадстрийт, умира и д-р Брус Хедентал. Той е открит  свлечен до колата си  в Маями. Детайлите около неговата смърт са още по-мъгляви. Доклад от аутопсията така и не излиза, видими причини за смъртта липсват , а семейството твърди, че той е бил в добро здраве и добра физическа кондиция.
Същия ден неочаквано на път за Джаксънвил умира и д-р Барон Холт. Според неговите близки, цитирани от The News&Observer , той е имал здравословни проблеми, но те никога не са били животозастрашаващи.


На 29 юни д-р  Тереза Сийвърс е брутално убита в дома и. Колегите я наричали " Майка ТЕРЕЗА на Южна Флорида" . Разследващите установяват, че нападението не е случайно, а е добре планирано.
Дни по-късно Лиза Райли също е намерена мъртва в дома и с куршум в главата. Първоначално заподозрян е мъжът и , който се е обадил на 911, за да съобщи за смъртта и. Но следователите обявяват смъртта и за мистериозна, и близките на Райли започват да се съмняват, че съпругът е натопен умишлено.

По същото време много доктори изчезват.

На 26 юни Патрик Фицпатрик  е пътувал от Северна Дакота към съседната Монтана. Неговият пикап с багаж са намерени на пътя, без следа от медика. Според следователите той сякаш се  е изпарил.
На 29 юни д-р Джефри Уайтсайд изчезва, след като " просто е излязъл на разходка". Уайтсайд е известен като успешно лекуващ белодробен  рак. " Изпарява се", докато е на почивка със семейството си. Издирването му трае около 3 седмици и в него се включват и колегите му, дронове и хеликоптери, но така и не намират дори и прашинка от него.
На магистрала в Мексико едновременно изчезват трима медици. Те също се "изпаряват"  и  не оставят следа. Според разследващите мъжете са били убити, но това няма как да се докаже.

Източник:www.orfcvete.bg

Публикуване на коментар

0 Коментари